Selecteer een pagina
We gaan van start!
In de categorie: begin
Geplaatst op: 25 oktober 2015

We gaan van start!

Als schrikkelkind viel het mij op dat er alleen vlak voor dat er weer een schrikkeldag is, er veel aandacht aan wordt geschonken. De rest van de jaren nauwelijks – mensen vergeten soms mijn verjaardag helemaal in de niet-schrikkeljaren omdat sommige kalenders mijn verjaardag niet eens weergeven! Daar wil ik verandering in aanbrengen en ben deze site begonnen.

Het doel van deze site (en bijbehorende FB pagina) is het verzamelen van zoveel mogelijk feitjes, weetjes en acties die te maken hebben met schrikkeldag.

Heb jij een leuk feitje of weetje, of weet jij een (lokaal) middenstandsbedrijf die iets bijzonders doet vanwege schrikkeldag? Geef het aan mij door en ik voeg het op deze site toe: info@schrikkeljarig.nl

Posts kunnen affiliate links bevatten.

2 Reacties

 1. Greta

  Tof dat je er aandacht op trekt. Nu zelf vind ik er weinig hinder van want bij ons in de familie en ook onze vrienden weten heel goed dat ik een schrikkelkind ben. Ik maak er graag grapjes over, zo heb ik van een Amerikaanse “leap year baby” geleerd dat je bij de onvermijdelijke vraag: “wanneer vier je dan die 3 andere jaren je verjaardag” best antwoord: “wel dan beginnen we op 28 feb en doen we door tot 1 maart om zeker te zijn dat het juiste tijdstip erbij is”. En als geschenk zeg ik altijd: ieder jaar een geschenk en om de 4 jaar een heel groot (grapje). Zelf heb ik nooit hinder ondervonden van die toch wel speciale verjaardag, en heb er zeker geen trauma’s aan overgehouden. Mijn ouders hebben dat blijkbaar heel goed opgelost. Maar hoe verliep/verloopt het bij anderen? Negatief? Positief? Heb de indruk dat niet-schrikkelkinderen er misschien meer problemen van maken dan wij zelf.

  Antwoord
 2. AB2015WP

  Hoi Greta, wat leuk dat je reageert!
  Ik herken veel van wat je schrijft – ikzelf maak er ook niet zo’n probleem van en die vraag ‘wanneer vier je het dan’, daar ontkomen we niet aan. Ik vond het daarom leuk om een site en Facebook pagina te starten om er meer bekendheid aan te geven en misschien ook om nog meer ‘schrikkelkinderen’ te leren kennen – want in mijn omgeving kan ik ze op één hand tellen.

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waarom zie ik reclame?
Om deze website mogelijk te maken (onderhoud, hosting) wordt reclame getoond voor wat inkomsten. Vind jij deze site leuk? Steun de site dan door af en toe op een advertentie te klikken.

Wachttijd tot schrikkeldag 2024

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Zoek op categorie

Advertenties

Bestel bij Bol.com via deze link - jij betaalt niets extra's en wij ontvangen een procentje!
algemeen

Pin It on Pinterest

Share This