Aanwinst museum

Op schrikkeldag 2016 wordt een nagemaakte slikslee toegevoegd aan het Landbouwmuseum op het eiland Tiengemeten.

Een slikslee is een hulpvoertuig dat vroeger op boerderijen werd gebruikt. Op initiatief van Hans Gorissen, jobcoach van de Parnassia Groep, wordt er nu hard gewerkt aan het nabouwen van een slikslee. Met dit project heeft hij er voor gezorgd dat een cliƫnt zijn vaardigheden kon aanhalen om zo weer meer kansen op de arbeidsmarkt te krijgen.

Het opleveren van de slikslee staat gepland op 29 februari a.s., tevens ook de verjaardag van schrikkeljarige en initiatiefnemer Hans Gorissen. Op de slikslee komt een naamplaatje met deze datum, waardoor dit altijd een schrikkel slikslee zal blijven.

Voor meer informatie over dit project, kijk op hun Facebookpagina.

Pin It on Pinterest

Share This