Schrikkeldag op TV en radio

Nu schrikkeldag 2016 steeds dichterbij komt, zijn er niet alleen meer acties voorbij gekomen maar ook de (landelijke) media besteden er aandacht aan. Dus zorg dat je de koffie/thee klaar hebt met wat lekkers, want je kunt het volgende bekijken/luisteren – of voor de meesten van ons: programmeer de video want met alle verjaardagsvisite kunnen we misschien niet live kijken/luisteren.

Op dit moment is bij Schrikkeljarig.nl het volgende bekend:

Zender/Programma Tijdstip
SBS6: Thuis op Zondag zondag 28 febr., 17:00 uur
NPO3: Jan rijdt rond maandag 29 febr, 19:55 uur
3FM: Frank ♥ maandag 29 febr., 16:00 uur
QMusic: Lars Boele maandag 29 febr., 16:00 uur
SBS9: Film Leap Year maandag 29 febr., 20:30 uur

Naast deze landelijke zenders zijn er ook tal van kranten en andere (online) media die een item zullen brengen. Zo komt er bij BN de Stem een item, het NoordHollands Dagblad, de Internetbode en zo zullen er nog meer zijn.

Kom jij een oproep tegen of weet jij een medium waar ze een artikel/item over schrikkeldag (gaan) maken, geef het door via info@schrikkeljarig.nl.

Pin It on Pinterest

Share This