Selecteer een pagina
Kosten schrikkeldag
In de categorie: 2016
Geplaatst op: 27 februari 2016

Schrikkeldag kost gezin geld

Het NIBUD berekent elke 4 jaar wat de extra dag in schrikkeljaar een gezin oplevert of juist kost. Een extra dag levert in eerste instantie wat op: een dagje extra TV kijken zonder dat je bij hoeft te betalen voor deze extra dag, maar ook alle andere abonnementen en verzekeringen waar je een vast bedrag per maand/jaar voor betaalt. In totaal komt dit neer op € 47,- volgens het NIBUD.

Maar aan de andere kant, een dagje extra betekent ook dat we een dag extra moeten eten, drinken en gebruik maken van gas, water en elektra. Dit kost een gemiddeld gezin € 60,-. Per saldo kost schrikkeldag 2016 een gemiddeld gezin dus € 13,-.

Gratis werken voor de baas

Schrikkeldag 2016 valt op een maandag en dit is voor veel mensen een gewone werkdag. Voor diegenen die een vast salaris hebben, krijgen niets extra’s voor de dag extra die gewerkt wordt. Werk je op uurbasis? Dan kun je juist wel profiteren van deze extra dag door extra declarabele uren te maken.

Bron: NIBUD

Posts kunnen affiliate links bevatten.

Waarom zie ik reclame?
Om deze website mogelijk te maken (onderhoud, hosting) wordt reclame getoond voor wat inkomsten. Vind jij deze site leuk? Steun de site dan door af en toe op een advertentie te klikken.

Wachttijd tot schrikkeldag 2024

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Zoek op categorie

Advertenties

Bestel bij Bol.com via deze link - jij betaalt niets extra's en wij ontvangen een procentje!
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Pin It on Pinterest

Share This