Selecteer een pagina
Community gestart
In de categorie: 2016 | Social Media
Geplaatst op: 9 maart 2016

De eerste stappen

In Amerika is er een grote community van alle schrikkeljarigen, de Honor Society of Leap Year Babies, en in Texas vieren ze elke vier jaar een groot Leap Day feest. Maar dat is allemaal zo ver weg. En omdat alle schrikkeljarigen zich toch met elkaar verbonden voelen, is er nu op Facebook een (Nederlandstalige) groep gestart voor schrikkeljarigen en directe familie of anderen die zich op één of andere manier verbonden voelen met schrikkeldag, bijvoorbeeld omdat ze op schrikkeldag getrouwd zijn of hun bedrijf gestart zijn.

Het is een besloten groep, dus zal er eerst een ‘verzoek’ tot aanmelden gedaan moeten worden. In de groep kunnen alle leden met elkaar schrikkeldag-dingen bespreken, bediscussiëren en misschien dat we uitgroeien tot een grote community waarbij we in 2020 een groot schrikkelfeest organiseren.

Meld je nu ook aan: Facebook groep

Posts kunnen affiliate links bevatten.

Waarom zie ik reclame?
Om deze website mogelijk te maken (onderhoud, hosting) wordt reclame getoond voor wat inkomsten. Vind jij deze site leuk? Steun de site dan door af en toe op een advertentie te klikken.

Wachttijd tot schrikkeldag 2024

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Zoek op categorie

Advertenties

Bestel bij Bol.com via deze link - jij betaalt niets extra's en wij ontvangen een procentje!
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Pin It on Pinterest

Share This