Selecteer een pagina
Terugblik 2016
In de categorie: 2016
Geplaatst op: 31 december 2016

Schrikkeljaar voorbij

Nu het nieuwe jaar 2017 vlak voor de deur staat, betekent het dat er weer een schrikkeljaar voorbij is. En moeten we nog een flink aantal maanden wachten tot een nieuw schrikkeljaar. In 2020 is het pas weer zo ver.

Terugblik

Schrikkeljaar 2016 is het jaar waarin het lijkt alsof deze bijzondere dag meer aandacht in nieuws en media kreeg dan afgelopen jaren. Niet alleen een vermelding en de standaard berichtjes die elk schrikkeljaar voorbij komen, maar ook leuke acties van verschillende ondernemers en een item in bijvoorbeeld SBS6 Thuis op zondag.

Schrikkeljaar 2020

Met deze site, maar vooral ook met de Facebook pagina wil ik komende jaren Schrikkeldag nog prominenter op de kaart zetten. Want het is en blijft bijzonder om op zo’n dag jarig te zijn.

Er is ook een Facebook groep opgericht waar iedereen die wat heeft met schrikkeldag, zich kan aanmelden en gezellig onder elkaar ervaringen, idee├źn en tips kan uitwisselen. Dus meld je nu ook voor deze groep aan. Straks, als een nieuw schrikkeljaar er weer aan gaat komen, blijf jij op de hoogte van alles wat er gaat komen!

Posts kunnen affiliate links bevatten.

Waarom zie ik reclame?
Om deze website mogelijk te maken (onderhoud, hosting) wordt reclame getoond voor wat inkomsten. Vind jij deze site leuk? Steun de site dan door af en toe op een advertentie te klikken.

Wachttijd tot schrikkeldag 2024

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Zoek op categorie

Advertenties

Bestel bij Bol.com via deze link - jij betaalt niets extra's en wij ontvangen een procentje!
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Pin It on Pinterest

Share This