Selecteer een pagina
Schrikkelfeestje voorbij
In de categorie: 2020
Geplaatst op: 7 maart 2020

Schrikkeldag 2020

Schrikkeldag 2020 is alweer een week geleden – we hopen dat iedereen een geweldig feest heeft gehad! Maar nu is de taart op en de slingers zijn weer opgeborgen.

De dagen voor Schrikkeldag waren hier superdruk met het verzamelen en plaatsen van leuke acties, mailtjes die binnenkwamen met vragen, verzoekjes van radio-zenders die op zoek waren naar Schrikkeljarigen voor in de uitzending.

De media heeft weer volop aandacht besteed aan Schrikkeldag, het lijkt erop dat de laatste jaren er steeds meer aandacht voor is. Er zijn Schrikkeljarigen in de uitzending van de Vijf Uur show geweest, bijna alle online magazines ‘In de buurt van…’ hebben een lokale Schrikkeljarige in het zonnetje gezet en ook in de landelijke kranten zoals Metro en Volkskrant hebben stukken gestaan.

Schrikkeljaar 2024

Het eerstvolgende schrikkeljaar is 2024. De teller op de homepagina van deze site telt alweer af naar 2024. Het lijkt nu nog ver weg, maar voor je het weet is het alweer zo ver!

Bijzondere verhalen?

Heb jij iets bijzonders meegemaakt met Schrikkeldag 2020 en wil je dat delen in een blog of nieuwsbericht op deze site? Neem dan contact op via info@schrikkeljarig.nl

Posts kunnen affiliate links bevatten.

Waarom zie ik reclame?
Om deze website mogelijk te maken (onderhoud, hosting) wordt reclame getoond voor wat inkomsten. Vind jij deze site leuk? Steun de site dan door af en toe op een advertentie te klikken.

Wachttijd tot schrikkeldag 2028

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Zoek op categorie

Advertenties

Bestel bij Bol.com via deze link - jij betaalt niets extra's en wij ontvangen een procentje!
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Pin It on Pinterest

Share This