Selecteer een pagina
Een site met alles over 29 februari

Certificaat Schrikkeljarigenregister

€ 8,95 (incl. BTW)

Schrikkeljarigenregister

In de periode 1960 – 1972 had de gemeente Purmerend zichzelf uitgeroepen tot ‘Stad der Schrikkeljarigen’.

In die periode kregen ouders van kinderen die op schrikkeldag geboren werden een lepeltje met het wapen van de gemeente. Schrikkelkinderen uit de rest van het land konden een oorkonde ontvangen vanuit het zogenaamde ‘Schrikkeljarigenregister’.

Met dit register wordt al jaren niets meer mee gedaan en vanuit schrikkeljarig.nl vonden wij dit zonde en hebben het weer leven ingeblazen: het is geen echt, officieel register – en niet gekoppeld aan het internationale Schrikkeljarigenregister van Purmerend, het is gewoon een leuke gadget! En nu is-ie verkrijgbaar. Leuk om te geven maar vooral leuk om te krijgen voor alle schrikkeljarigen.

Bestel nu jouw certificaat!

Bestel nu het certificaat voor jezelf, voor een bekende/familielid of je (klein)kind.  Het certificaat wordt op naam gesteld en voorzien van een zegel van het Schrikkeljarigenregister.

Op het certificaat staat uiteraard de geboortedatum en kan optioneel aangevuld worden met het geboortejaar. Dit kan tijdens de bestelling aangegeven worden.

Veel gestelde vragen

Kan ik het certificaat ook kado doen?
Jazeker kan dat! Bijvoorbeeld opa en oma voor hun schrikkel-kleinkind. Vul bij het afrekenen dan naast het factuuradres ook het afzendadres in. Het certificaat wordt dan naar dat adres gestuurd.
Heeft het certificaat juridische waarde?
Het certificaat heeft geen enkele juridische waarde. Het kan dus niet gebruikt worden als bijvoorbeeld (niet limitatief) legitimatiebewijs. Het certificaat is echt als ‘gimmick’ bedoeld. Het certificaat is ook niet gekoppeld aan het internationale Schrikkeljarigenregister van Purmerend.
Moet ik aantonen dat ik écht op 29 februari geboren ben?
Om het certificaat te bestellen vragen wij geen bewijs dat je op 29 februari geboren bent (of degene waar je het certificaat voor besteld). We gaan ervan uit dat het certificaat alleen besteld wordt door/voor mensen die echt een schrikkeljarige zijn. Voor mensen die op een andere dag geboren zijn, heeft dit certificaat geen betekenis.
Wat gebeurt er met mijn gegevens?
Niets – behalve dan dat we je naam nodig hebben om het op het certificaat te zetten. Verder worden de gegevens niet in een echt register bewaard, ook niet in het Internationale register van Purmerend. We vragen ook geen legitimatie of andersoortig bewijs dat je op 29 februari geboren bent. Bij de bestelling en het afrekenen van het certificaat zijn bepaalde gegevens nodig om je bestelling te kunnen afronden. Deze (administratieve) gegevens worden alleen bewaard volgens de eisen van de belastingdienst. Jouw gegevens worden NIET aan derden doorverkocht of openbaar gemaakt. Zie tevens het privacystatement.
Wie is het 'schrikkeljarigenregister'?
De site schrikkeljarig.nl, waar het Schrikkeljarigenregister onder valt, is een persoonlijk initiatief van Brigitte Wijnbergen. De site is in 2015 gestart omdat er destijds wel wat te vinden was op internet over Schrikkeldag, maar niet ergens centraal. In deze blog is meer over het begin te lezen. In het dagelijks leven in Brigitte zelfstandig ondernemer en ondersteunt ze MKB bedrijven met (online)marketing, realiseert ze websites en helpt met SEO optimalisatie en is grafisch ontwerper.
Kan ik het certificaat retourneren?
Dat is helaas niet mogelijk. Omdat het een product is dat gepersonaliseerd is, vervallen de reguliere retourregels. Zie tevens artikel … van de algemene voorwaarden en artikel 10, lid 8 van Keurmerk.info
Ik heb een klacht
Wat vervelend om te horen! Stuur een mail naar info@schrikkeljarig.nl waarin je je klacht beschrijft. Beschrijf het daarbij zo duidelijk mogelijk en vermeld ook je bestelnummer erbij. Als beeldmateriaal (foto’s) jouw verhaal kunnen ondersteunen, stuur die gerust mee. Je hoort dan binnen 2 werkdagen van ons.

Wachttijd tot schrikkeldag 2024

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Contact

Heb je vragen? Neem gerust contact op: info@schrikkeljarig.nl

Social media

Schrikkeljarig.nl maakt onderdeel uit van Pica2 | KvK 67122868 | Aan de inhoud van deze site kunnen geen rechten ontleend worden.

Pin It on Pinterest